Back to Top

Fiber till din lägenhet

Fastighetsägare

Ett öppet fibernät är framtiden med obegränsad prestanda. Äger du ett hyreshus och vill ansluta till IP-Connects fibernät? Att ansluta huset till fibernätet ökar värdet och ger nöjda hyresgäster då snabbt och stabilt internet mer eller mindre anses som en självklarhet idag. Kontakta oss angående offert för att ansluta ert lägenhetshus!

Planerar du grävning på tomten? Kom ihåg att visa var fibern löper!

Är du osäker på var fibern finns kan du beställa kabelvisning av oss. Har olyckan redan varit framme går det att skarva din fiber, kontakta oss för mer information och offert.

Hyresgäst

IP-Connect har redan anslutit många nybyggda lägenhetshus (se fullständig lista längre ner), vilket betyder att vi kan koppla in din lägenhet direkt till vårt fibernät. Även om din fastighetsägare inte har valt att ansluta sig ännu så kan du vara med och påverka beslutet. Påverka genom att göra en intresseanmälan direkt till oss eller be din fastighetsägare att vända sig till oss.

Anmäl ditt intresse direkt till oss så kontaktar vi din fastighetsägare!
 
 

Skapa en intresselista

Bor du i en hyresrätt hos en privat fastighetsägare rekommenderar vi dig att prata ihop dig med dina grannar om ert gemensamma intresse av fiber. Att göra en intresseanmälan direkt till oss räcker ibland inte hela vägen för att fastighetsägaren ska ansluta huset. Däremot om många hyresgäster visar intresse så beslutar sig troligen fastighetsägaren också för att ansluta sig till IP-Connects fibernät. En intresselista är ett konkret exempel på hur du visar din fastighetsägare hur många i ditt hyreshus som är intresserade av fiber.
 
Till höger under "filarkiv" hittar du en färdig intresselista. Ladda ner och skriv ut listan. Skriv under den med ditt namn. Nu är det dags att även få grannarna att skriva under. Hur du engagerar dina grannar är upp till dig, men ett förslag är att dela ut information och intresseanmälan i deras brevlådor eller sätta upp en kortare information tillsammans med intresselistan i din trappuppgång. När dina grannar har haft möjlighet att fundera och lämna sitt intresse så överlåter du listan till din hyresvärd.
 
Intresseanmälningarna är inte bindande, men kan vara ett bra sätt att övertyga din fastighetsägare om att många är intresserade av en fiberanslutning. 
 
 

Mitt lägenhetshus är redan ansluten till IP-Connects fibernät

För att TV, internet, och telefoni ska fungera när du flyttar in i din lägenhet bör du beställa dina tjänster i god tid. IP-Connect har flertalet hyreshus redan anslutna till vårt fibernät och ansluter löpande till fler. Är ditt hus redan anslutet betalar du ingen anslutningsavgift! Kontakta oss om du är osäker på om ditt hus är anslutet eller inte.

Anmäl ditt intresse idag för en snabbare utbyggnad av vårt fibernät!